Onze Missie

LEDPlaza wil bewustzijn stimuleren voor energietechnologie en respect voor het milieu. Dit doen wij met onze producten en diensten, die aan de hoogste verwachtingen voldoen en bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzame toekomst voor de volgende generaties. LED-verlichting is veel meer dan gewoon een modegril, een hype of een kwestie van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onze missie is het aanbieden van LED-verlichtingsoplossingen, met de nadruk op de volgende aspecten:

  • Minder energieverbruik
  • Lagere onderhoudskosten
  • Verbeterde visuele omstandigheden en lichtopbrengst
  • Ontwikkeling van nieuwe technologieën en schone, hernieuwbare energie
  • Vermindering van milieuverontreiniging in vergelijking met de traditionele verlichting technologieën
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen/leven
  • Concurrerende prijs/kwaliteit verhouding

De topprioriteit van LEDPlaza is het aanbieden van een product- en servicekwaliteit, die bijdragen tot verbetering en verrijking van de werk- en leefomstandigheden van onze partners, klanten en hun werknemers.

Onze Werkwijze

Wanneer u voor ons LEDPlaza kiest, gaan wij als volgt te werk: Een van onze experts komt bij uw bedrijf langs om uw volledige lichtsituatie in kaart te brengen. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de plattegrond van het bedrijf, de huidige lichtpunten, het type lampen en het verbruikte Wattage. Vervolgens creëren wij een nieuwe, ideale lichtsituatie voor uw bedrijf. Zo kijken we naar waar er te veel of te weinig lichtpunten zijn, maar ook naar het energie contract zodat u dubbelop kunt besparen. Wij zetten vervolgens alles op een rij, zodat u kunt zien hoe veel u bespaart qua kosten en uitstoot. Daarnaast berekenen wij ook in hoeveel tijd u de investering heeft terug verdiend. Na de inventarisatie bieden wij u twee vormen van advies:

  • Advies op basis van de huidige lichtpunten. Dit houdt in dat de oude lampen vervangen worden met nieuwe, duurzame lampen op dezelfde locaties ('Retrofit').
  • Advies op basis van de ruimte. In dit geval worden de nieuwe, duurzame lampen op de optimale locaties in de ruimte geïnstalleerd, gebaseerd op de bevindingen van onze expert tijdens de inventarisatie.

Wij zijn actief binnen elke branche, zowel binnen als buiten, voor consumenten en bedrijven. Indien er serieuze interesse is, is alles wat wij bieden vrijblijvend en kosteloos. Zo is het ook mogelijk om vrijblijvend een proefplaatsing aan te vragen, waarin wij tijdelijke verlichting installeren zodat u kennis kan maken met onze LED producten. Wanneer u zich kan vinden in ons advies, is er ook een mogelijkheid tot montage. Hiervoor hebben wij connecties met zowel grote als kleine regionale specialisten, waardoor u zelf verder niets hoeft te regelen. Hiernaast is het ook mogelijk om de investering binnen maximaal vijf jaar af te betalen, zodat u meteen kan besparen op uw energiekosten. Ons doel is om u te ontlasten, en wij zetten ons daarom volledig in op service, voor een goede, langdurige relatie.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Wij zijn onderdeel van Brouwer Bespaaradvies.